fbpx

Deschizi un magazin? Comandă 1 arcada din baloane care atrage atenția tuturor!

Arcada baloane

Deschizi un magazin şi vrei sǎ atragi atenţia oamenilor?

Trecǎtorii nu se mai lasǎ impresionaţi de orice.
Obişnuitul, normalitatea nu mai covinge nici mǎcar un copil, darǎmite un potenţial client adult.
Simţi cǎ trebuie sǎ vii cu ceva nou, ceva care sǎ atragǎ atenţia şi sǎ faci oamenii sǎ intre în magazin.
Ceva personalizat şi sǎ nu semene cu toate arcadele identice pe care le-ai vǎzut de sute de ori.

Arcada-baloane-deschidere-magazin-Baloane-cu-heliu-bucuresti-arcade-baloane-shop-baloane-aniversare-lansare-heliu-ballloons-shop-bucharest_result
Arcada-baloane-deschidere-magazin-Baloane-cu-heliu-bucuresti-arcade-baloane-shop-baloane-aniversare-lansare-heliu-ballloons-shop-bucharest_result


În videoclip-ul de mai jos, pregǎtim deschiderea oficialǎ a magazinului Baciul Sibian, localizat în DN1 Value Center Corbeanca.

Magazinul s-a lansat exact în perioada Crǎciunului, iar misiunea noastrǎ a fost ca arcada de baloane sǎ opreasǎ la propriu pe toţi trecǎtorii.

Misiunea pare grea pentru cǎ mai toţi oamenii sunt pur şi simplu grǎbiţi dupǎ ce şi-au fǎcut cumpǎrǎturile în supermarket, dar cu acest nou design de arcada de baloane, totul a fost un succes remarcabil.

În videoclip-ul de mai jos, pregǎtim deschiderea oficialǎ a magazinului ProfiArt, localizat in Park Lake Mall Bucuresti.

ProfiArt, universul dedicat artiştilor plastici de pretutindeni, şi-a deschis un nou magazin în Mega Mall. Am fost selectaţi sǎ decorǎm în nuanţele toamnei aceastǎ intrare generoasǎ.

Şi cum nu se poate fǎrǎ personalizare, hastag-urile care reprezintǎ valorile companiei au fost imprimate pe unele dintre baloane din aceasta arcada de baloane.

Nuanţe de roşu şi albastru pe un fond alb au fost generos adǎugate în aceastǎ arcada de baloane, utilizând cele main oi baloane din lume, cele sferǎ, lucioase, extrem de plǎcute la privire care fac deliciul oricǎrui privitor.

Arcada de baloane realizatǎ de noi opreşte garantat toţi trecǎtorii şi îi invitǎ sǎ treacǎ pragul magazinului tǎu

Arcada de baloane organicǎ modernǎ, le demonstreazǎ clienţilor cǎ vrei sǎ oferi altceva pe piaţǎ, indiferent de ce vinzi. Le arǎţi tuturor cǎ ţii pasul cu ce se întâmplǎ în New York, Londra sau Paris.

Nu mai poţi decora ca acum 5 ani. De fapt, nimic din tehnicile de marketing de acum 5 ani nu mai funcţioneazǎ. Prin urmare, adaptarea la nou este cheia.

Eforturile tale de marketing nu sunt de ajuns dacǎ vânzǎtoarea nu zâmbeşte natural, dacǎ nu e dispusǎ sǎ ajute clienţii, sǎ gǎseascǎ soluţii. Doar aşa vei prospera, cu atenţia mǎritǎ cǎtre orice client. Spunem asta pentru cǎ avem câţiva anişori buni de marketing în spate şi ştim exact ceea ce funcţioneazǎ şi ce nu.

Arcada de baloane funcţioneazǎ, dar nu orice model şi mai ales, nu oricum. Este nevoie de o adaptare la locaţia ta, la personalitate brand-ului, astfel încât sǎ surprinzi clienţii cu ceva nou, nemaivǎzut. Vezi asta la mai toate brand-urile mari din lume care se reinventeazǎ periodic. Asta facem şi noi, şi îţi propunem întotdeauna soluţii noi, inovatoare care te scot din mulţime.

Ţine cont de toate detaliile, mai ales când ai femeile ca şi clienţi principali. Rar, femeile vǎd ansamblu, ele fiind specializate pe detalii. Nu le scapǎ nimic, vǎd absolut totul şi apreciazǎ sau nu, dupǎ caz. La arcada de baloane propusǎ de noi sunt multe detalii care fac deliciul femeilor, mai cu seamǎ cǎ ţinem cont de tendinţele mondiale în materie de culori şi texturi. De exemplu, rose-gold este la mare modǎ în lume. În mod, evident avem aceastǎ superbǎ nuanţǎ pe stoc şi te invitǎm sǎ le vizionezi aici.

Lasǎ-ţi mult în spate concurenţa şi alege o arcada de baloane de la www.superbaloane.ro

Te asigurǎm cǎ vei face o impresie grozavǎ oriunde în Bucureşti, Ilfov sau Bacǎu. Pentru alte oraşe, te rugǎm sǎ ne contactezi.

Îţi permiţi sǎ ratezi lansarea? Dacǎ rǎspunsul tǎu e NU, sunǎ-ne la 0723799115.Hai sǎ facem lansarea memorabilǎ.
►Pentru cele mai recente modele de baloane cu heliu, accesati pagina noastra oficiala la https://www.superbaloane.ro/​
►Facebook – https://www.facebook.com/SUPERBALOANE/​
►Instagram – https://www.instagram.com/superbaloane/​


#baloanecuheliu#arcadabaloane#deschideremagazin#baciulsibian#profiart#parklake#baloane#heliu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUNĂ ACUM
Shopping Cart
Scroll to Top