fbpx

Baloane cu heliu majorat

Colecţia “Party pânǎ-n zori şi 3 ore dupǎ”

Alege din sugestiile de mai jos sau sunǎ la 0736 30 66 44  pentru propuneri personalizate în funcţie de locaţie, buget şi preferinţe

Baloane cu heliu pentru majorat

Dragǎ Tinere, ai fost la mai toate majoratele prietenilor, dar nu te-au dat pe spate. Aceeaşi atmosferǎ, aceeaşi muzicǎ, aceeaşi oameni, aceeaşi locaţie… ufff…. Boring!

La tine nu va fi aşa. Ţi-ai promis un majorat pe cinste şi îl vei avea. Totul e sǎ comunici pǎrinţilor cǎ ai gǎsit acest site şi de aici ne ocupǎm noi. Tu doar aruncǎ un ochi şi atât. Dupǎ ce vei fi devenit major, te aşteptǎm cu drag.

Le-ai spus pǎrinţilor? Aşteptǎm sǎ-i suni acum.

Waiting…

Aşadar, dragǎ Pǎrinte, sǎ stǎm niţel de vorbǎ. Vine majoratul “copilului”. Cam repede, aşa-i? Unde-au zburat anii? Nu mai e un copil demult, dar în sufletul tǎu aşa îî vei zice toatǎ viaţa.

Revenind. Ştii vorba “Dacǎ sunt bani, nu sunt probleme!”. Aşadar, o datǎ ce am trecut acest “mic” impediment, cu voia ta, iatǎ câteva idei de care ar fi bine sǎ ţii cont:

Majoratul nu e o simplǎ petrecere, ci este PETRECEREA VIEŢII COPILULUI TǍU! N-o subestima!

Majoratul se personalizeazǎ, altfel se… banalizeazǎ.

Majoratul poate avea 2 pǎrţi esenţiale – Petrecerea de acasǎ şi cea din club.

Petrecerea de acasǎ, intimǎ, încǎrcatǎ de sentimente frumoase, decor, cadouri, fǎgǎduinţe şi speranţe.

Aici, decoreazǎ-i camera şi puţin în living. Dacǎ petrecerea se desfǎşoarǎ acasǎ, atunci îi vei decora toatǎ casǎ. Spre exemplificare, te rugǎm sǎ vizionezi filmul mai jos ce prezintǎ un majorat de fatǎ.

În club, lucrurile se complicǎ, dart u vei fi relaxat pentru cǎ ne ai pe noi de partea ta. Suntem complicii tǎi la cea mai tare petrecere de majorat organizatǎ vreodatǎ în club.

Dacǎ în confortul casei tale, totul este oarecum previzibil, în club lucrurile nu sunt deloc astfel. E nevoie de planificarea evenimentului şi nu oricum, ci în detaliu. Vei stabili locaţia, meniul, servicii foto-video, DJ şi decorul de baloane cu heliu.

Când vine vorba de décor, priveşte imaginile de mai jos şi lasǎ-te inspirat. Avem zeci de idei care funcţioneazǎ de minune. Am montat mii, zeci de mii de baloane cu heliu pentru majorate. Deci, le-am cam vǎzut pe toate de la petreceri în piscinǎ şi pânǎ la cele intime. Nu-ţi spunem asta ca sǎ ne lǎudǎm, ci ca o asigurare cǎ vom gǎsi o soluţie convenabilǎ şi în cazul tǎu.

PS: Mesajul nostru pentru cei pe care i-au prins vremurile fǎrǎ bugete considerabile: Nu-i problemǎ, rezolvǎm. Avem soluţii. Veţi comanda ”Puţin, da’ bun”.

Comandǎ online mai jos sau sunǎ acum pentru propuneri personalizate.

Shopping Cart
Scroll to Top
Sună acum