fbpx

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și condiții

Website-ul superbaloane.ro, numit în continuare superbaloane.ro, este proprietatea STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL, societate înregistrată în Calea Moșilor nr. 88, Sc. F, Ap. F1, sector 3, București, J40/9747/2022, CUI/CIF: 46177095, numită în continuare STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revânzării. 

Utilizarea acestui website implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Vă recomandăm citirea cu atenție a acestora. STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată chiar în această pagină.

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul superbaloane.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral website-ul, de a reproduce parțial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL. fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre superbaloane.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri sau prejudicii de orice fel pentru STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al website-ului superbaloane.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL și a furnizorilor săi fiind protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea website-ului superbaloane.ro  numai in limitele menționate în prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail comenzi@superbaloane.ro sau să sunați la numărul de telefon 0736306644.

2. Produsele și serviciile oferite pe site-ul superbaloane.ro 

Comanda produselor și serviciilor oferite pe site-ul superbaloane.ro

Pasul 1: Trimiteți un e-mail la comenzi@superbaloane.ro cu cererea dvs. Veți primi o ofertă de preț, precum și costul transportului. Comenzile online plătite cu cardul vor fi lansate cu cel puțin 2 zile înainte de data livrării. Dacă aveți o urgență, vă rugam sunați. Chiar dacă ați achitat comanda online, aceasta va fi anulată dacă veți dori baloanele mai repede de 48 de ore.

Toate comenzile lansate pe site-ul superbaloane.ro, verbal sau WhatsApp, Messenger sau oricare alt instrument de comunicare online trebuie aprobate în scris la adresa comenzi@superbaloane.ro. Dacă nu aveți o confirmare scrisă pe e-mail de la adresa comenzi@superbaloane.rocomanda dvs NU este validă și nu va fi luată în considerare.

Pasul 2: Achitați în avans 100% comanda și trimiteți dovada plății la e-mail-ul comenzi@superbaloane.ro, altfel comanda dvs NU este validă și nu va fi luată în considerare.

Pasul 3: Livrăm baloanele gata umflate cu heliu sau alte decorațiuni la adresa indicată se dvs.

Politica de prețuri

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul superbaloane.ro sunt însoțite în momentul livrării de factură fisclaă sau bon fiscal, conform legislației în vigoare. Prețurile sunt actualizate zilnic, în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate și includ TVA.

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe website prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se considera preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu operatorii STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL.

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL nu oferă nicio garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui website, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalități de plată disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul superbaloane.ro se poate efectua în următoarele moduri:

– în avans, plată online cu cardul prin platforma euplatesc.eu

– plata prin OP în avans, după ce veți primi factura de la noi

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face de către agenții STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL conform intervalului stabilit în prealabil și de comun acord. 

Costul transportului se va stabili în funcție de distanța până la adresa de livrare indicată de dvs.

5. Promoții și concursuri

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștinta eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplica doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă si numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

6. Politica de retur și garanție

Compania noastra nu îșii asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL își asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curentă. În cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse in baza noastra de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra îșii alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Baloanele gata umflate cu heliu sau cu aer NU pot fi returnate. Nu pot fi refolosite.

Baloane latex umflate cu heliu au o durată de plutire cuprinsă între 16 și 20 de ore în funcție de condițiile atmosferice.

Baloanele din folie metalizată umflate cu heliu au o durată de plutire de 1-5 zile.

Nu se recomandă folosirea baloanele de către copii fără supravegherea părinților. Pericol de sufocare.

Gazul heliu aflat în baloane este un gaz inert, nu este inflamabil. Se interzice inhalarea gazului aflat în baloane. Societate noastră nu este responsabilă de niciun incident.

Prin lansarea unei comenzi sunteți expres DE ACORD cu toți Termenii și Condițiile prezentate în acest document.

Conform Art. 10 aln. c) Contractele de furnizare a unor produse executate după specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform art. 12 din Ordonanța Guvernului 130/2000, lit. a, dispozițiile garanțiilor nu se aplica.

Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legatura pentru o conciliere gratuită cu Ciprian Diaconu, comenzi@superbaloane.ro telefon 0736306644.

7. Dreptul de retragere al consumatorului din contract

Raporturile comerciale dintre dumneavoastra și STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRLse derulază prin intermediul website-ului superbaloane.ro în baza prezentelor Termeni și Condiții și sunt reglementate de Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Având în vedere Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, vă informăm că furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9 alin. 15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale.

8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul superbaloane.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul superbaloane.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL își rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defaimator, care tulbura în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conține viruși, texte reprezentand mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe website, conform articolelor. În cazul trimiterii unor informații, altele decat cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se considera că utilizatorul confera societatii STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și netransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul superbaloane.ro este gazduit de serverele unei companii terțe. STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificari ale website-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului superbaloane.roSTRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături (link-uri) de pe site-ul superbaloane.ro. Pentru respectivele website-uri, răspunderea integrală o poarta proprietarii website-urilor în cauză.

10. Abonarea și dezabonarea la newsletter (buletin de știri)

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului superbaloane.ro este gratuită și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricand va puteți dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legea Comertului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulata de legislatia autohtonă și internațională.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizeaza și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document. Politica de confidentialitate este descrisă pe larg accesând următorul link:

Politica de confidențialitate a datelor (GDPR)

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis catre abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului superbaloane.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului superbaloane.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL nu poate fi făcută răspunzătoare sub nicio forma de acțiunile abonaților săi.

11. Date de identificare:

STRATEGIC MARKETING FOR GREAT BUSINESS SRL

Calea Moșilor nr. 88, Sc. F, Ap. F1, sector 3, București

J40/9747/2022

CUI/CIF: 46177095

comenzi (@) superbaloane.ro

telefon: 0736306644

Shopping Cart
Scroll to Top
Sună acum