fbpx

Baloane cu heliu pentru o aniversare de… 80 ani!!!

Baloane cu heliu

Nu decorăm în fiecare zi pentru un astfel de eveniment, de aceea ne-am gândit sa împărtășim sentimentul și bucuria asta cu tine.

Ne aflăm la hotelul Irisa din București, situat în zona Banu Manta, chiar la strada. Ne-au întâmpinat oameni calzi, cu surâsul vizibil chiar sub mască.

Ceea ce ne-a impresionat cu adevărat este ca aceasta aniversare este de fapt o petrecere surpriză.

Doar imaginează-ti cum e să fii TU celebrat la 80 de ani! În primul rând, îți dorim sănătate și apoi bucuria de a trăi și tu aceasta vârstă și să fii înconjurat de cei dragi, din familie, prieteni sau apropiați.

După cum vezi în videoclip, avem cele 2 baloane cifre cu heliu sub forma numerelor 80, montate central pe peretele vis-a-vis de intrare. Ca impact vizual, e foarte important ceea ce vezi prima data când intri intr-o încăpere.

Cele 2 buchete din baloane cu heliu sub forma de inimi de culoarea roșie înseamnă bineînțeles… ai ghicit, dragostea, iubirea și respectul pe care invitații le poartă pentru sărbătorit. Baloanele folie umflate cu heliu plutesc chiar câteva zile după eveniment, ceea ce-i reamintesc zilnic sărbătoritului despre acest eveniment memorabil.

În tavan, mai avem baloane cromate cu heliu argintii și albastre care au umplut spațiul într-un mod armonios. Mai mult, argintiul din baloanele cifre s-a armonizat frumos cu argintiul din baloanele cu heliu din tavan.

Baloane ciu heliu aniversare 80 ani
Baloane cu heliu aniversare 80 ani

Nu apar în acest videoclip, dar pentru copii, am avut 20 de baloane colorate, special dedicate lor. Doamna care ne-a comandat decorul s-a gândit probabil să-i recompenseze și pe copii, dar sa lase neatins decorul dedicat sărbătoritului 🙂

Întâlnim des această cerere, de a avea baloane cu heliu, special dedicate copiilor, mai cu seama dacă exista vreo arcada din baloane sau un decor mai sofisticat pentru un eveniment precum un botez sau o aniversare cu pretenții.

E mai ușor și mai frumos sa te exprimi cu ajutorul baloanelor cu heliu. Fă-o și tu cu fiecare ocazie. În mai toate țările civilizate, baloanele sunt absolut nelipsite de la orice eveniment festiv din viața oamenilor. Și pe buna dreptate. În primul rând, e cea mai rapida și mai ieftină metoda de a transforma orice spațiu într-unul festiv. Mai apoi, știi prea bine ca baloanele, surâsul unui copil sau joaca unui cățel te fac sa zâmbești instant și să-ți reamintească ca ești om.

Mai mult, la noi nu există o comandă minimă de baloane. Azi, poate că ai nevoie de 3 baloane, iar mâine de 3000. Cine știe cum îți surâde soarta! Am avut foarte multe comenzi pentru baloanele pentru dorințe, un program lansat de o doamna în România. Ce sa zicem? Ca ne-au sunat clienții ca sa ne zică ca s-au îndeplinit absolut toate dorințele?! Da. 100%. Poate ca baloanele noastre cu heliu vin și cu energia pozitivă, vin cu acel ceva de negăsit în alta parte. Lucrăm în servicii de ani bunicei și știm cât de mult contează ajutorul real în organizarea unui eveniment, mai ales atunci când timpul nu e de partea ta.

PS1: Celebrează viața oricând ai ocazia, adică zilnic. Oferă baloane, cadouri, flori, fără un motiv anume. Acesta nu e un sfat, ci doar o idee de a trai viață mai intens și a te bucura de fiecare clipă. Și mai ales, bucuria ta e mult mai mare, mai profundă atunci când dăruiești decât atunci când primești. Suntem convinși căi observat asta. Fii tu inițiatorul, fii tu cel care dăruiește, care e un exemplu pentru ceilalți. Pentru ca succesul nu se măsoară azi în bani, ci în numărul de oameni pe care îi inspiri.

PS2: Te invitam sa vizitezi hotelul Irisa, nouă ne-a plăcut, iar salonul unde s-a desfășurat evenimentul este unul intim și frumos decorat. Afla mai mult despre hotel la https://www.irisa.ro

#superbaloane

#baloanecuheliu

#hotelirisa

#baloanebucuresti

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
Sună acum